Reklama
 
Blog | Petr Němec

Čekání na české Breiviky

 

Politici nechávají řešení problémů na extremistech, kteří strhávají stále větší část české společnosti, která zavírá oči předtím, že neonacisté mluví také o násilném převzetí moci, o židovském spiknutí a o zrušení Benešových dekretů a navracení majetku Sudetským Němcům. Přitom neonacisté se nedrží jen tématu "cikánů", ale také korupce politiků. Již brzy se tak mohou pokusit strhnou masu frustrovaných lidí, kterou zatím ovládají odbory. 

 

Stále více lidí přikyvuje aktivitám „českých“ neonacistů u nás. A dokonce se za to nestydí. Už nejde jen o řečnění od hospodských či rodinných stolů, ale stále více lidí se k jejich průvodům i aktivně přidává. Nejde o žádné extremisty, jde o pověstné „obyčejné lidi“, o Čechy a Češky, kteří vytvářejí skutečnou podobu naší společnosti. Nenávist vůči cikánům totiž není v českých poměrech extremismus, ale norma.

Lidé podporují neonacisty, protože je dráždí mediálně početné zprávy o násilnostech a jiné trestné činnosti Romů. Výkřiky o příživnících na sociálních dávkách není třeba opakovat, ty můžeme zahlédnout na kdejaké sociální síti či internetové debatě, jako i v našich rodinách a na pracovištích. To je realita všedního dne. Kriminalita Romů je problém a je u tohoto etnika vyšší než u majoritní společnosti. Že kriminalita souvisí i s romským vyloučením z české společnosti, ale také s jejich způsobem života a výchovou je také bez debat.

Avšak nejsou to kapsáři, vykradači bytů a početné romské rodiny na podpoře a dávkách, kteří rozkrádají tuhle zem. Jsou to bílí politici a úředníci z majority, kteří kradou v řádu miliard státní majetek, dávají násobně předražené zakázky svým kamarádům a známým, tunelují a podvádějí. Kolik by asi museli cikáni ukrást peněženek či vykrást bytů, aby si nahrabali 388 milionů jako v jedné kauze ProMoPro? A kolik by jich na to bylo třeba? Gadžové to zvládnou během chvilky a jen v deseti. A kolik takových gadžů máme na radnicích, magistrátech, ministerstvech a pozemkových fondech? Kolik známe takových kauz? 

Reklama

Avšak pro Čechy je snadnější svou frustraci zaměřit na Romy a omlouvat neonacisty s tím, že bojují za dobrou věc, a že když s tím politici nic nedělají, tak jim ani nic nezbývá. A mají pravdu v tom, že politici zleva i zprava s tím nedělají. Protože jim to možná i vyhovuje. Co je lepší, stránky plné afér politiků anebo příběhů o napadených „slušných občanech“ Romy? Právě proto, protože je v česku normální „být rasista vůči cikánům“, ať už to zní jakkoliv hloupě, je téma problémových Romů to správné téma, které může jako jediné přehlušit zprávy o špíně politiků. Navíc jakýkoliv pokus řešit situaci Romů politikem vede k jeho pranýřování napříč internetem a hospodami, tak proč se snažit. Řešit Romský problém, a ano, problém tu máme, je tak pro politiky zcela kontraproduktivní, pokud tedy nevolají po silových řešeních, což si nikdo z hlavního proudu nedovolí – zatím. Je to ztráta politických bodů a vyřešením by padlo jedno z hlavních hospodských témat „cikáni kradou“ a zbylo by jen to „politici kradou“, což politici rozhodně nechtějí.

Jenže nejen politici, ale i veřejnost si zahrává s ohněm.  Kdo se tváři, že jde s neonacisty jen proti cikánům, by měl vědět, že to tak není. Podporou akcí neonacistů či akcí jim blízkým uskupením, totiž dostává podporu a legitimitu celé hnutí. A politici by měli vědět, že jednoho dne se neonacisti obrátí i proti nim a neonacisti se tím nijak netají. A současný stav nespokojené společnosti k tomu je příhodnou situací.

Jen pár citací z dnes spuštěných nových stránek Národního Odporu[1]:

Čistota a nezkorumpovanost našich ideálů v časech, kdy vládnoucí semitské elity dovedly náš národ do morální propasti neokomunistické a semitské oligarchie, kde se krádeže a podvody staly propagovanou normou, kde je tradiční rodina považována za přežitek a slovo národ za neslušné, naplňuje režim obavami. Vedoucí pozice ve státě zastávají židé, bývalí komunisté nebo jejich přisluhovači. Politická scéna kolabujícího režimu je spolkem několika mafiánských klubů, které se předhánějí v tom, kdo dokáže více ukrást ze státního rozpočtu.[2]

 

První body ze „Základní úmluvy mezi českými a německými kamarády“, kterou Národní Odpor propaguje:

1. Benešovy dekrety byly vytvořeny na základech odporujících mezinárodnímu právu. Byly nařízeny svévolným rozhodnutím spojeneckých vítězných mocností bez souhlasu nejen německého, ale i českého obyvatelstva. Proto považujeme tyto dekrety za neplatné.

2. Pokud se tyto dekrety dotýkají výhradně obyvatel Čech a Moravy (Česka), je na českých kamarádech urychlit a uskutečnit jejich zrušení; mohou při tom počítat s bezmeznou podporou z německé strany.

3. Tam, kde měly Benešovy dekrety za následek vraždy, utrpení a vyvlastnění Němců, jednomyslně deklarujeme, že uděláme vše, co je v našich silách, aby byl tento protiprávní stav napraven. Práva tehdejšího i současného německého lidu či jejich potomků v Sudetech by měla být obnovena.

4. K tomu dále prohlašujeme, že tehdejší obyvatelé Sudet i jejich potomci mají právo v Sudetech svobodně žít a bydlet.

5. Neoprávněně vyvlastněný majetek by měl být vrácen.

6. Tam, kde by nabytím majetku vznikl konflikt, nebo již navrácení není možné, by měl zodpovědný stát zřídit restituční fond, ze kterého bude kompenzována vzniklá materiální ztráta. Právo na příslušné vyrovnání budou mít buďto němečtí nebo čeští vlastníci.[3]

 

V krátkosti a obecných rysech jsme zde nastínili co nacionální socialismus chce. Že je to utopie a snílkovství? Ale kdeže – tyto principy již byly nastartovány a vydaly se na cestu k cíli v různých podobách i dobách, naposledy v podobě Třetí Říše – ano té Říše, která dle dnešních hysterických řvounů z řad židů a jim podobných stvůr, šířila čiré zlo a chtěla pouze ničit, zabíjet, vyhlazovat… Stále je nám a široké veřejnosti cpáno, že NS připravil o život miliony a miliony lidí, především oněch 6 milionů „lidí“ jimž se říká židé. Dnešní, zednářem řízená propaganda šíří dojem o tom, že diktátorství je jev na 100 % negativní a skutečná svoboda je ta demokratická – neb nemá na svědomí smrt a násilí, nikoho neomezuje naprosto v ničem a všem měří stejným metrem. Že je to lež je více než jasné a příkladů lze vidět více než dost. S každou velkou společenskou změnou padají hlavy (nepočítáme-li sametový podvod), což je logické: změna znamená zbavit se starého a nastolit nové. My, nacionální socialisté, máme dostatek důstojnosti a dokážeme říci, že se svými nepřáteli zatočíme, čímž se naprosto lišíme nejen od liberálních demokratů a kapitalistů, schovávajících se za maskou usměvavé propagandy, ale i např. od takových okrajových úkazů jako jsou anarchisté. Naše cesta vede zkrze krvavé řeky a víme, že je to jediná možná cesta – nikoliv přesouváním problému na jiné místo, ale jeho likvidací jej vyřešíme. Jsme v situaci, kdy je naše rasa vybíjena a z tohoto důvodu nemáme nejmenší důvod nakládat s nepřáteli „po křesťansku“. Revoluce se vším všudy – s násilím, zabíjením nepřátel, stanným právem apod. – je bránou k Nacionálně Socialistické společnosti, která jediná je pro bílého člověka zdravá.[4] [5]

 

Co víc dodat? Národní Odpor jsou vlastizrádci a antičeši, absolutně nedomokratická skupina veřejně se hlásící k násilí a antisemitismu. Kdo s nimi pochoduje proti cikánům či čemukoliv jinému, legitimizuje tyto myšlenky a nepřímo je podporuje. A co jsou dnes pro ně cikáni a židi, to budou pro ně zanedlouho i Vietnamci, Ukrajinci a nakonec i Češi. To tito lidé jsou špínou našeho národa.

A na co čekají politici? Tito lidé veřejně mluví o násilném odporu vůči nim, přičemž používají stejné argumenty, jako davy na Václavském náměstí. Na co čekají? Až neonacisti díky zkušenostem z pořádání a propagandy pochodů přejdou k pokusu strhnout masy, které dnes ovládají odboráři? Až bude hořet první synagoga či romské ghetto? Anebo až tihle lidé, kteří jsou stále širší veřejností ujišťováni, že kráčí správným směrem, popraví prvního politika, třeba Jana Fischera? Skutečně politici chtějí nechávat řešení romského problému na lidech, kteří brojí proti židovskému spiknutí? Myslí si politici a veřejnost, že tyto lidi nechá klidné reálná možnost židovské hlavy tohoto státu? Čekáme na to, až nás potká katastrofa v podobě akce organizované skupiny českých Breiviků?

Ať už neonacisti – vlastizrádci – provedou cokoliv, bude vina i na dnešních nečinných politicích, stejně jako na lidech, kteří pochodům neonacistů přikyvují či se jich dokonce účastní. A každý, kdo sdílí rasistický blábol a „zaručenou pravdu o cikánech“ a je líný přemýšlet aspoň trošku objektivně, by měl vědět, že to bude i jeho chyba.

 

 

PS: Nejbližší „demonstrace“ se bude konat 1. května v Praze, viz http://www.prvni-maj.cz/ Národní Odpor na tuto akci pořádanou DSSS a DM aktivně svolává své přívržence. Ideová blízkost těchto skupin tak je více než zřejmá.